JALKALISTAT

Jalkalistat viimeistelevät  huoneen ulkonäön ja tekevät kodista käytännöllisen sekä nivovat vaaka- ja pystylinjat yhteen. Meiltä löydät jalkalistat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Myymme ainoastaan muovisia jalkalistoja, koska ne ovat erittäin monikäyttöisiä ja sopivat hyvin Suomen sääolosuhteisiin.

MUOVIJALKALISTAT JA KYNNYKSET VIAMONTIN KOTIMAISESTA LAATUVALIKOIMASTA

Saat meiltä muovijalkalistat ja kynnykset moniin eri käyttökohteisiin. Näiden lisäksi meiltä on saatavissa muut monipuoliset tarvikkeet ja tuotteet lattioiden asennusten viimeistelyyn. Edustamme kotimaisen Viamontin laadukkaita muovijalkalistoja ja kynnyksiä, jotka valmistetaan Suomen Heinolassa. Muovisia jalkalistoja ja kynnyksiä on saatavana kappaleittain, mutta myös metritavarana! Duuri Oy:n metallikynnyslistat puolestaan ovat 90 cm, 180 cm ja 270 cm mitoissa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää muovisista jalkalistoista!

Muovinen jalkalista sopii siistiin viimeistelyyn

Muovijalkalista tekee asennusten viimeistelystä helppoa. Muovisten listojen tasalaatuisuus sekä värissä, että laadussa varmistavat, että jälki on myös siistiä. Muovilista on mainio vaihtoehto esim. puulistalle, koska puulistat reagoivat kosteuteen reilusti voimakkaammin kuin muovilista. Viamontin muovilistat ovat läpivärjätyt ja sen vuoksi niissä ei kolhut näy väripoikkeamina, joten ne ovat esim. lapsiperheeseen vallan mainiot. Saat meiltä myös tarvittaessa käsittely-ohjeet muovijalkalistoille ja muille myymillemme asennustarvikkeille.

Muovilistat ja -kynnykset saatavilla myös metritavarana

Muistathan: saat meiltä kynnykset tarvittaessa metritavaranakin. Kynnys on tällöin valmiiksi jo lähempänä oikeaa asennusmittaansa, jolloin niitä tarvitsee lyhentää sopivaa asennusta varten vain vähän. Saat ehjän ja yhtäjaksoisen kynnyksen ilman, että lyhyempiä palasia tarvitsee yhdistellä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

muovijalkalista ja kynnykset HMTM:ltä

Helsingin Mattotyö ja Myynti Oy

Y-tunnus 0909259-7

Avoinna ma-pe 7-17

Tästä voit tutustua Tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen