MUOVIJALKALISTAT JA KYNNYKSET VIAMONTIN KOTIMAISESTA LAATUVALIKOIMASTA

Saat kauttamme muovijalkalistat ja kynnykset sekä muut monipuoliset tarvikkeet ja tuotteet lattioiden asennusten viimeistelyyn. Edustamme kotimaisen Viamontin laadukkaita muovijalkalistoja ja kynnyksiä, jotka valmistetaan Heinolassa. Sekä muovisia jalkalistoja että kynnyksiä on saatavana kappaleittain, mutta myös metritavarana! Duuri Oy:n metallikynnyslistat puolestaan ovat 90 cm, 180 cm ja 270 cm mitoissa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.

 

 

Muovinen jalkalista sopii siistiin viimeistelyyn

Muovijalkalista tekee asennusten viimeistelystä helppoa. Muovisten listojen tasalaatuisuus sekä värissä, että laadussa varmistavat, että jälki on myös siistiä. Saat meiltä myös tarvittaessa käsittely-ohjeet muovijalkalistoille ja muille myymillemme asennustarvikkeille.

Muovilistat ja -kynnykset saatavilla myös metritavarana

Muistathan: saat meiltä kynnykset tarvittaessa metritavaranakin. Kynnys on tällöin valmiiksi jo lähempänä oikeaa asennusmittaansa, jolloin niitä tarvitsee lyhentää sopivaa asennusta varten vain vähän. Saat ehjän ja yhtäjaksoisen kynnyksen ilman, että lyhyempiä palasia tarvitsee yhdistellä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

muovijalkalista ja kynnykset HMTM:ltä

Helsingin Mattotyö ja Myynti Oy

Y-tunnus 0909259-7

Avoinna ma-pe 7-17

Tästä voit tutustua Tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen