Lattialiima suoraan hyllystä

Pitävä lattialiima etsinnässä? Meiltä löydät laadukkaat ja kestävät lattialiimat, jotka soveltuvat monenlaisten lattiamateriaalien ja -päällysteiden turvalliseen ja pysyvään kiinnittämiseen. Korkeatasoisia liimatuotteita käyttämällä varmistut siitä, että projektisi lopputulos on onnistunut ja sataprosenttisen pitävä. Lattialiimojen ohella löydät meiltä myös muita liimatuotteita, kuten esimerkiksi seinäliimoja.

Liimaa lattian asennukseen

Hyvin usein lattiat asennetaan irralleen, jotta ne voivat hiukan liikkua ja elää talon muiden rakenteiden kanssa. Monesti lattian asennus voidaan kuitenkin tehdä myös liimaamalla. Esimerkiksi muovimatto tai kalanruotoparketti voidaan hyvin asentaa liimaamalla. Lattialiimaa käytettäessä on pidettävä huoli, että lattian pinta, johon esimerkiksi muovimatto asennetaan, on puhdas ja kuiva sekä tietysti tasainen, jotta liima levittyy pinnalle tasaisesti. Jos kosteutta jää lattialle, se voi aiheuttaa sisäilmaongelmia. Uudisrakennuksissa ja saneerauskohteissa pitää olla varma, että lattian betoni on kuivunut.

Lattialiimalle tarvetta? Poikkea käymään tai ota yhteyttä!

Meiltä löydät lattialiimat, joten tule poikkeamaan paikan päällä myymälässämme ja tutustu seinä- ja lattialiimojen valikoimiin, tai ota meihin yhteyttä ja tiedustele etukäteen valikoimistamme sähköpostitse tai puhelimella. Meiltä löydät lattialiimoja ja muita liimoja monenlaisiin tarpeisiin.

Helsingin Mattotyö ja Myynti Oy

Y-tunnus 0909259-7

Avoinna ma-pe 7-17

Tästä voit tutustua Tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen