Muovimatto tai linoleumimatto – meiltä laadukasta linoleumi- ja muovimattoa metritavarana


Muovimatto on kestävä ja ilmeikäs vaihtoehto lattiapäällysteeksi

Muovimatot tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia tilan tarpeiden mukaan. Saat meiltä muovimattoa metritavarana, joten voit ilmoittaa meille vain, kuinka paljon mattoa tarvitset eikä tarvitse etsiä juuri oikean kokoista mattoa tarvitsemaasi tilaan. Muovimatoilla voidaan vähentää askelääniä ja maksimoida kestävyyttä esimerkiksi julkisissa tiloissa tai teollisuudessa. Mahdollisuuksiin sisältyy myös staattista sähköä poistava materiaali. Muovimatto on helposti hoidettava ja puhtaana pidettävä – siksi monet suosivat muovimattoja esimerkiksi julkisissa tiloissa.

huopamatto
huopamatto portaisiin
huopamatto
huopamatto portaisiin

Linoleumimattoja sadoissa eri väreissä ja useissa kuoseissa

Linoleumimatto on myös hyvä vaihtoehto lattian pintamateriaaliksi. Kestävyys, laatu ja hyvä design ovat linoleum-lattioiden etuja. Valikoimistamme löytyy satoja värejä ja useampia kuoseja, joista löytyy varmasti sopiva teidänkin tilaanne, riippumatta siitä kuinka suuren roolin lattian ulkoasulle annatte. Linoleumimatto on ekologisesti kestävä valinta, sillä se on valmistettu luonnollisista materiaaleista. Linoleumimatot ovat ympäristöystävällisiä ja kestäviä lattiamateriaaleja. Kuten mainittua, valikoimamme on todella laaja: saat sekä muovimatot  että linoleumimatot mukaasi suoraan varastostamme – ei tarvetta siis erillisille tilauksille ja turhalle odottelulle.

Meillä myydään muovimattoa metritavarana tai asennettuna

Liikeessämme muovimattoa myydään metritavarana isompaankin tarpeisiin. Monia muovi- ja linoleumimattoja löytyy heti omasta varastostamme mukaan napattavaksi tai nopean toimituksen kera. Täyden palvelun toimittajana toteutamme myös muovi- ja linoleumimattojen asennukset. Ammattilaisen asentama lattia on hyvännäköinen ja kestävä, ja auttaa varmistamaan asunnon tai kiinteistön arvon säilymisen. Ota yhteyttä ja kysy lisää muovimatoista tai linoleumimatoista, tai poikkea käymään paikan päällä – meillä myydään laadukasta muovimattoa metritavarana ja tarpeen mukaan paikoilleen asennettunakin!

Helsingin Mattotyö ja Myynti Oy

Y-tunnus 0909259-7

Avoinna ma-pe 7-17

Tästä voit tutustua Tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen