Muovimatot ja linoleumimattoja


Muovimatto on kestävä ja ilmeikäs vaihtoehto lattiapäällysteeksi

Muovimatot tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia tilan tarpeiden mukaan. Kohde ja sen arkikäyttö määrittelevät pitkälle, mikä materiaali on soveltuvin. Muovimatoilla voidaan vähentää askelääniä, maksimoida kestävyyttä esimerkiksi julkisissa tiloissa tai teollisuudessa. Mahdollisuuksiin sisältyy myös staattista sähköä poistava materiaali. Muovimatot ovat helposti hoidettavia ja puhtaana pidettäviä.

Linoleumimattoja sadoissa eri väreissä ja useissa kuoseissa

 

Muovin rinnalla linoleumimatto on myös hyvä vaihtoehto lattian pintamateriaaliksi. Kestävyys, laatu ja hyvä design ovat linoleum-lattioiden etuja. Valikoimistamme löytyy satoja värejä ja useampia kuoseja, joista löytyy varmasti sopiva teidänkin tilaanne, riippumatta siitä kuinka suuren roolin lattian ulkoasulle annatte. Linoleumimatto on ekologisesti kestävä valinta, sillä se on valmistettu luonnollisista materiaaleista. Linoleumimatot ovat ympäristöystävällisiä ja kestäviä lattiamateriaaleja.

 

Meillä myydään muovimattoa irtotavarana tai asennettuna

 

Täyden palvelun toimittajana toteutamme myös muovi- ja linoleumimattojen asennukset. Ammattilaisen asentama lattia on hyvännäköinen ja kestävä, ja auttaa varmistamaan asunnon tai kiinteistön arvon säilymisen. Ota yhteyttä ja kysy lisää muovimatoista tai linoleumimatoista, tai poikkea käymään paikan päällä meillä myydään muovimattoa niin irtotavarana kuin paikoilleen asennettunakin!

 

Helsingin Mattotyö ja Myynti Oy

Y-tunnus 0909259-7

Avoinna ma-pe 7-17

Tästä voit tutustua Tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen