PARKETIT, LAMINAATIT JA VINYYLILANKUT

 

Aito puuparketti tuo lämpöä ja tunnelmaa koteihin ja julkisiin tiloihin. Monipuoliset materiaalivaihtoehdot eri sävyineen ja kuviointeineen antavat lisävaihtoehtoja parketin valintaan. Ilmeeseen ja käyttötarpeeseen sopiva parketti löytyy varmasti. Parkettilattia pysyy näyttävänä ja kestävänä, kun sitä hoidetaan oikein. Huonekaluihin kannattaa asentaa huopatassut naarmuuntumisen estämiseksi.

 

Laminaattilattia

 

Laminaattilattia on oikea ratkaisu, jos etsit helppohoitoista, kestävää ja helposti itse asennettavaa lattiapäällystettä. Laminaatti sopii, märkätiloja lukuunottamatta, kaikkiin tiloihin ja on helppo pitää puhtaana. Laminaattimateriaaleissa ja rakenteessa on eroja, joten kysy asiantuntijaltamme, mikä on juuri sinun tarpeeseesi sopiva vaihtoehto. Laminaatti sopii myös lattialämmityksen yhteyteen asennettavaksi.

 

Vinyylilankut

 

Vinyylilankku on helposti itseasennettavissa ja sillä saa nopeasti tyylikkään lattian vanhan lattian päälle. Vinyylilankussa on lukkopontti ja se asennetaan kelluvana ilman erillistä kiinnitystä. Alle jäävä lattiapinta tulee olla tasainen ennen asennusta. Vinyylilankut voi asentaa myös betonin päälle eli vanhan lattiamateriaalin voi myös poistaa niin halutessaan. Vinyylilankku on kulutusta kestävä vaihtoehto. Pitkään julkisissa tiloissa käytetty tuote on nyt saatavana myös kuluttajille. Esimerkiksi koiraperheissä vinyylilankku on hyvä vaihtoehto, sillä se ei naarmuunnu kovinkaan helposti.

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai poikkea käymään myymälässämme!

Helsingin Mattotyö ja Myynti Oy

Y-tunnus 0909259-7

Avoinna ma-pe 7-17

Tästä voit tutustua Tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen