PARKETIT, LAMINAATIT JA VINYYLILANKUT LÖYDÄT MEILTÄ

Parkettilattia

Aito puuparketti tuo lämpöä ja tunnelmaa koteihin ja julkisiin tiloihin. Monipuoliset materiaalivaihtoehdot eri sävyineen ja kuviointeineen antavat lisävaihtoehtoja parketin valintaan. Ilmeeseen ja käyttötarpeeseen sopiva parketti löytyy varmasti. Parkettilattia pysyy näyttävänä ja kestävänä, kun sitä hoidetaan oikein. Huonekaluihin kannattaa asentaa huopatassut naarmuuntumisen estämiseksi. Meiltä onnistuu parketin asennus, joten sitä sinun ei tarvitse tehdä itse.

Laminaattilattia

Laminaattilattia on oikea ratkaisu, jos etsit helppohoitoista, kestävää ja helposti itse asennettavaa lattiapäällystettä. Laminaatin asennus on saatavissa toki myös meiltä. Laminaatti sopii, märkätiloja lukuunottamatta, kaikkiin tiloihin ja on helppo pitää puhtaana. Laminaattimateriaaleissa ja rakenteessa on eroja, joten kysy asiantuntijaltamme, mikä on juuri sinun tarpeeseesi sopiva vaihtoehto. Laminaatti sopii myös lattialämmityksen yhteyteen asennettavaksi.

Vinyylilankut

Vinyylilankku on helposti itseasennettavissa ja sillä saa nopeasti tyylikkään lattian vanhan lattian päälle. Saat vinyylilankun asennuksen myös meiltä. Vinyylilankussa on lukkopontti ja se asennetaan kelluvana ilman erillistä kiinnitystä. Alle jäävä lattiapinta tulee olla tasainen ennen asennusta. Vinyylilankut voi asentaa myös betonin päälle eli vanhan lattiamateriaalin voi myös poistaa niin halutessaan. Vinyylilankku on kulutusta kestävä vaihtoehto. Pitkään julkisissa tiloissa käytetty tuote on nyt saatavana myös kuluttajille. Vinyylilattia on oiva lattia koiraperheeseen, sillä ne eivät naarmuunnu helposti.

Meiltä on saatavissa myös jalkalistat lattiasennuksen viimeistelyyn.

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä ja kysy lisää vinyylilankuista, parketeteista tai laminaateista, tai poikkea käymään myymälässämme!

kestävä puuparketti lattia

Helsingin Mattotyö ja Myynti Oy

Y-tunnus 0909259-7

Avoinna ma-pe 7-17

Tästä voit tutustua Tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen