Jalkalistat (myös muoviset) ja kynnykset

Jalkalistat, sisustuslistat ja kynnykset kotimaisesta laatuvalikoimasta

Jalkalistat ja kynnykset viimeistelevät huoneen ulkonäön, tekevät kodista käytännöllisen sekä nivovat vaaka- ja pystylinjat yhteen. Saat meiltä jalkalistat, sisustuslistat ja kynnykset moniin eri käyttökohteisiin. Näiden lisäksi meiltä on saatavissa muut monipuoliset tarvikkeet ja tuotteet lattioiden asennusten viimeistelyyn.

Valikoimastamme löydät seuraavia jalkalistoja

  • Viamontin muovijalkalistat ja kynnykset
  • Listatalon puiset jalka- ja sisustuslistat
  • Duurin metalliset jalka- ja sisustuslistat

Valitsemme edustukseemme vain laadukkaimpia toimittajia. Esimerkiksi kotimaisen Viamontin laadukkaat muovijalkalistat ja kynnykset valmistetaan Suomessa, Heinolassa. Muovisia jalkalistoja ja kynnyksiä on saatavana kappaleittain, mutta myös metritavarana! Duuri Oy:n metallikynnyslistat puolestaan ovat saatavilla 90 cm, 180 cm ja 270 cm mitoissa.

Muovinen jalkalista sopii siistiin viimeistelyyn

Muovinen jalkalista tekee asennusten viimeistelystä helppoa. Muovisten listojen tasalaatuisuus sekä värissä, että laadussa varmistavat, että jälki on myös siistiä. Muovilista on mainio vaihtoehto esim. puulistalle, koska puulistat reagoivat kosteuteen reilusti voimakkaammin kuin muovilista.

Monta muovista jalkalistaa seinällä

Viamontin muovilistat ovat läpivärjätyt ja sen vuoksi niissä ei kolhut näy väripoikkeamina, joten ne ovat esim. lapsiperheeseen vallan mainiot. Saat meiltä myös tarvittaessa käsittely-ohjeet muovijalkalistoille ja muille myymillemme asennustarvikkeille.

Muoviset jalkalistat voidaan pyyhkiä helposti kostealla liinalla tai muulla pyyhkimellä, jolloin ne säilyvät puhtaina ja siisteinä eikä tarvitse pelätä, että ne ”eläisivät”, kuten puumateriaali saattaisi tehdä.

Muovinen jalkalista on kestävä, helppo puhdistaa, helppo asentaa, turvallinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Sitä on saatavilla monissa eri tyyleissä ja väreissä, joten se sopii hyvin myös erilaisiin sisustustyyleihin.

Listat ja kynnykset saatavilla myös metritavarana

Muistathan: saat meiltä listat ja kynnykset tarvittaessa metritavaranakin. Tällöin ne ovat jo valmiiksi lähempänä oikeaa asennusmittaansa, jolloin niitä tarvitsee lyhentää sopivaa asennusta varten vain vähän. Saat esimerkiksi ehjän ja yhtäjaksoisen kynnyksen ilman, että lyhyempiä palasia tarvitsee yhdistellä.

Ota yhteyttä ja tilaa kohteeseesi sopivat jalkalistat ja kynnykset juuri oikeassa mitassa!

Muovisten jalkalistojen hyödyt

Mies asentaa muovisia jalkalistoja

Muoviset jalkalistat ovat erittäin suosittuja monista syistä. Tässä muutamia tärkeimpiä hyötyjä, jotka saavutat asentamalla muoviset jalkalista:

Ne ovat kestäviä

Muoviset jalkalistat ovat kestäviä ja niitä voidaan käyttää useita vuosia ilman huoltotarpeita. Ne kestävät hyvin kulutusta, kolhuja ja muuta rasitusta. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan kodin eri tiloihin, kuten esimerkiksi käytäviin ja keittiöihin.

Helppo asennus

Muoviset jalkalistat ovat erittäin helppoja asentaa. Niitä ei tarvitse maalata, eikä niiden kiinnittämiseen tarvita erikoistyökaluja. Asennus onnistuu kätevästi kotikonstein ja se on nopeaa.

Edullinen hinta

Muoviset jalkalistat ovat yleisesti ottaen edullisia verrattuna muihin jalkalistamateriaaleihin, kuten puuhun tai metalliin. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä ja malleissa, joten niistä löytyy varmasti sopiva valinta jokaiseen sisustustyyliin.