Jalkalistat ja kynnykset

Jalkalistat, sisustuslistat ja kynnykset kotimaisesta laatuvalikoimasta

Jalkalistat ja kynnykset viimeistelevät huoneen ulkonäön, tekevät kodista käytännöllisen sekä nivovat vaaka- ja pystylinjat yhteen. Saat meiltä jalkalistat, sisustuslistat ja kynnykset moniin eri käyttökohteisiin. Näiden lisäksi meiltä on saatavissa muut monipuoliset tarvikkeet ja tuotteet lattioiden asennusten viimeistelyyn.

Valikoimastamme löydät:

  • Viamontin muovijalkalistat ja kynnykset
  • Listatalon puiset jalka- ja sisustuslistat
  • Duurin metalliset jalka- ja sisustuslistat

Valitsemme edustukseemme vain laadukkaimpia toimittajia. Esimerkiksi kotimaisen Viamontin laadukkaat muovijalkalistat ja kynnykset valmistetaan Suomessa, Heinolassa. Muovisia jalkalistoja ja kynnyksiä on saatavana kappaleittain, mutta myös metritavarana! Duuri Oy:n metallikynnyslistat puolestaan ovat saatavilla 90 cm, 180 cm ja 270 cm mitoissa.

Muovinen jalkalista sopii siistiin viimeistelyyn

Muovijalkalista tekee asennusten viimeistelystä helppoa. Muovisten listojen tasalaatuisuus sekä värissä, että laadussa varmistavat, että jälki on myös siistiä. Muovilista on mainio vaihtoehto esim. puulistalle, koska puulistat reagoivat kosteuteen reilusti voimakkaammin kuin muovilista.

Viamontin muovilistat ovat läpivärjätyt ja sen vuoksi niissä ei kolhut näy väripoikkeamina, joten ne ovat esim. lapsiperheeseen vallan mainiot. Saat meiltä myös tarvittaessa käsittely-ohjeet muovijalkalistoille ja muille myymillemme asennustarvikkeille.

Listat ja kynnykset saatavilla myös metritavarana

Muistathan: saat meiltä listat ja kynnykset tarvittaessa metritavaranakin. Tällöin ne ovat jo valmiiksi lähempänä oikeaa asennusmittaansa, jolloin niitä tarvitsee lyhentää sopivaa asennusta varten vain vähän. Saat esimerkiksi ehjän ja yhtäjaksoisen kynnyksen ilman, että lyhyempiä palasia tarvitsee yhdistellä.

Ota yhteyttä ja tilaa kohteeseesi sopivat jalkalistat ja kynnykset juuri oikeassa mitassa!