Kokolattiamatto

Pehmeä ja hiljainen kokolattiamatto

Pehmeä ja lämmin matto on ollut jo pitkään suosittu lattiamateriaali kodeissa, ainakin tietyissä maissa. Kokolattiamatolla onkin useita etuja, jotka tekevät siitä odotettua paremman vaihtoehdon lattiamateriaaliksi.

Tarjoamme myös lattian asennusta pääkaupunkiseudulla.

Hiljaisuutta kokolattiamatolla

Kokolattiamatto on loistava valinta kotien lisäksi myös toimistoihin. Sen parhaita puolia on äänenhallinta: matto imee ääntä itseensä eivätkä kengät kopise sitä vasten. Näin saadaan luotua kaivattua rauhaa ja hiljaisuutta etenkin avokonttoreihin.

Kokolattiamatolla on myös positiivinen vaikutus sisäilmaan: tekstiilipinta sitoo ilmassa leijuvaa pölyä ja matto on helppo puhdistaa imuroimalla. Jos matto tahraantuu, sitä voidaan puhdistaa myös esimerkiksi tekstiilipesureilla. Etenkin toimistoihin hyvä vaihtoehto on myös laattoina asennettava matto: jos yksi laatta tahraantuu, se voidaan helposti vaihtaa.

Millainen matto sopisi sinun kohteeseesi?

Valikoimastamme löydät monipuolisen variaation kokolattiamattoja eri väreissä, materiaaleissa ja tyyleissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan tilaasi sopivan maton sekä ohjeistamme sen hoidossa, jotta matto kestää pitkään ja näyttää hyvältä.

Halutessasi hoidamme myös kokolattiamattojen asennuksen kohteeseen kuin kohteeseen.