Lattiamateriaalit

Valikoimastamme löydät erilaiset lattiamateriaalit kohteeseen kuin kohteeseen. Liikkeessämme on suuri varasto, josta saat lattiamateriaalit heti mukaan – ilman erillisiä tilauksia tai pitkiä odotusaikoja.

Olemme lattiamateriaalien ja lattioiden asennuksen asiantuntijoita. Autamme sinua mielellämme sopivan lattiamateriaalin valinnassa ja neuvomme sinua lattian hoidossa sekä ylläpidossa.

Edustamiamme korkealaatuisten lattiamateriaalien valmistajia ovat esimerkiksi Forbo, Kährs, Gerflor ja Orient Occident.

Mitä ottaa huomioon lattiamateriaalin valinnassa?

Kun valitset tilaasi sopivaa lattiamateriaalia, pohdi ainakin seuraavia asioita:

  • Kuinka kovaa kulutusta lattian tulee kestää: liikkuuko tilassa muutamia, kymmeniä vai satoja henkilöitä?
  • Onko hygienia tilassa erityisen tärkeää?
  • Tuleeko tilan olla allergiaystävällinen?
  • Onko lattiamateriaalin ekologisuus ja kierrätettävyys tärkeää?
  • Kumpi on tärkeämpää: tyylikkyys vai käytännöllisyys?
  • Tuleeko lattian olla helppohoitoinen vai saako se vaatia ylläpitoa?
  • Tuleeko lattian kestää kosteutta?
  • Vaaditaanko lattialta jotain erityisominaisuuksia?

Valikoimastamme löytyy varmasti jokaiseen tilaan niin tyyliltään kuin ominaisuuksiltaan sopiva lattiamateriaali. Poikkea liikkeessämme tai ota rohkeasti yhteyttä!

Lattiamateriaalit pähkinänkuoressa

Muovimatto

Muovimatto on huoleton, helposti puhdistettava ja hiljainen. Sopii kaikenlaisiin tiloihin, mutta on erityisen käytännöllinen julkisissa tiloissa.

Parketti

Aito puuparketti on tyylikäs, ylellinen ja ekologinen. Vaatii ylläpitoa, joten se ei ehkä ole paras valinta kovalle kulutukselle. Parketilla luot kuitenkin kotiin ja pienempiin toimitiloihin lämmintä tunnelmaa.

Linoleum-matto

Linoleum on allergiaystävällinen, ekologinen ja helposti puhdistettava. Muovimaton tapaan linoleum on käytännöllinen vaihtoehto, joka sopii aivan kaikenlaisiin kohteisiin.

Laminaatti

Helposti asennettava ja helppohoitoinen, tyylikäs lattiamateriaali. Voidaan asentaa vanhan lattian päälle ja sopii kaikenlaisiin kohteisiin.

Tekstiilipäällysteet

Hiljaiset tekstiilipäällysteet ovat avokonttoreiden ykkösvalinta. Tekstiilipäällysteet myös parantavat sisäilman laatua sitomalla pölyä sekä tuovat lämpöä tilaan. Yllättävän helppohoitoiset tekstiilipäällysteet sopivat toimistojen lisäksi mainiosti myös koteihin.

Vinyylilankku

Kestävä, helppohoitoinen ja huoleton. Käytännöllinen materiaali, joka sopii niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Runsaasti erilaisia vaihtoehtoja niin värin kuin kuosien puolesta.

Meiltä myös ammattitaitoiset asennuspalvelut

Asennamme kaikenlaiset materiaalit niin koteihin, toimistoihin, liiketiloihin kuin julkisiin tiloihin pääkaupunkiseudulla. Edustamme korkealaatuisia lattiamateriaalien ja lattiatarvikkeiden valmistajia ja asennamme lattiat huolellisesti, vuosien kokemuksella.

Ammattilaisen asentama lattia on varmasti kestävä, pitkäikäinen ja huoleton. Ohjeistamme myös lattian hoidossa ja ylläpidossa, jotta se säilyy mahdollisimman hyvän näköisenä mahdollisimman pitkään.