Vinyylilankku

Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen

Vinyylilankku on liimaamalla tai helposti lukkoponteilla kelluvaksi asennettava lattiamateriaali. Vinyylilankut voidaan asentaa joko vanhan lattiamateriaalin tai myös betonin päälle, kunhan alle jäävä pinta on tasainen.

Monipuolisesta ja tyylikkäästä valikoimasta löytyy varmasti joka tilaan sopiva vaihtoehto: saatavilla on esimerkiksi tyylikkäitä puukuvioita ja jopa suosittua kalanruotoparkettia jäljitteleviä vinyylilankkuja.

Tarjoamme myös lattian asennusta pääkaupunkiseudulla.

Käytännöllinen lattia niin yksityisiin kuin julkisiin tiloihin

Vinyylilankku on kestävyytensä ja helppohoitoisuutensa ansiosta ollut suosittu valinta julkisiin tiloihin, mutta se sopii mainiosti myös yksityistalouksiin. Vinyylilankku on myös sekä tyylikäs että kestävä valinta esimerkiksi liiketiloihin.

Vinyylilankun parhaat puolet:

  • Kestävä: ei naarmuunnu tai kulu helposti
  • Helppohoitoinen: vinyylipinta on helppo ja nopea puhdistaa
  • Huolettomuus: vinyylilankku ei vaadi ylläpitoa ja sietää melko hyvin kosteutta
  • Hiljainen ja miellyttävän tuntuinen
  • Monipuolinen väri- ja tyylivalikoima
  • Helppo asentaa vanhan lattiapinnan päälle

Kysy lisää vinyylilankuista

Kerro meille lisää kohteestasi ja tarpeistasi, niin asiantuntijamme auttavat sopivan lattiamateriaalin valinnassa. Varastostamme löytyy laaja valikoima vinyylilankkuja, jotka saat heti mukaasi ilman odottelua.

Meiltä saat myös kaikki tarvikkeet asennukseen ja viimeistelyyn – valikoimastamme löydät esimerkiksi tyylikkäät kynnykset ja jalkalistat. Halutessasi voit myös tilata meiltä asennuspalvelun.