Työmies asentaa vinyylilankkua

Vinyylilankku lattiamateriaaliksi tilaan kuin tilaan

Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen

Haetko vinyylilankkua lattiaasi? Olet oikeassa paikassa. Vinyylilankku on liimaamalla tai helposti lukkoponteilla kelluvaksi asennettava lattiamateriaali. Vinyylilankut voidaan asentaa joko vanhan lattiamateriaalin tai myös betonin päälle, kunhan alle jäävä pinta on tasainen.

Meidän monipuolisesta ja tyylikkäästä valikoimasta löytyy varmasti joka tilaan sopiva vaihtoehto: saatavilla on esimerkiksi tyylikkäitä puukuvioita ja jopa suosittua kalanruotoparkettia jäljitteleviä vinyylilankkuja.

Tarjoamme myös lattian asennusta pääkaupunkiseudulla.

Käytännöllinen vinyylilankkulattia niin yksityisiin kuin julkisiin tiloihin

Vinyylilankku on kestävyytensä ja helppohoitoisuutensa ansiosta ollut suosittu valinta julkisiin tiloihin, mutta se sopii mainiosti myös yksityistalouksiin. Vinyylilankku on sekä tyylikäs että kestävä valinta esimerkiksi liiketiloihin.

Vinyylilankun parhaat puolet:

  • Kestävä: ei naarmuunnu tai kulu helposti
  • Helppohoitoinen: vinyylipinta on helppo ja nopea puhdistaa
  • Huolettomuus: vinyylilankku ei vaadi ylläpitoa ja sietää hyvin kosteutta
  • Hiljainen ja miellyttävän tuntuinen
  • Monipuolinen väri- ja tyylivalikoima
  • Helppo asentaa vanhan lattiapinnan päälle

Kysy lisää vinyylilankuista

Kerro meille lisää kohteestasi ja tarpeistasi, niin asiantuntijamme auttavat sopivan lattiamateriaalin valinnassa. Varastostamme löytyy laaja valikoima vinyylilankkuja, jotka saat heti mukaasi ilman odottelua.

Meiltä saat myös kaikki tarvikkeet asennukseen ja viimeistelyyn – valikoimastamme löydät esimerkiksi tyylikkäät kynnykset ja jalkalistat. Halutessasi voit myös tilata meiltä asennuspalvelun.

Mikä on vinyylilankku on?

Vinyylilankku on valmistettu vinyylikatteisesta puusta. Vinyylilankku sopii niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Vinyylilankku on yleensä kiiltävä ja siinä voi olla kuviointia. Kuvioinnin vuoksi niillä voidaan saada aikaan erilaisia sisustuksellisia ratkaisuja. Tämän vuoksi vinyylilankku sopii niin perinteiseen kuin moderniinkin sisustukseen.