Linoleum-matto

Ystävällinen niin ihmiselle kuin ympäristölle

Linoleum on luonnollisista raaka-aineista valmistettu, Allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksymä lattiapäällyste. Valikoimastamme löytyy satoja värejä ja useampia kuoseja, joista löytyy varmasti sopiva kohteeseen kuin kohteeseen.

Ekologinen ja kestävä valinta

Linoleum-matto on ekologisesti kestävä valinta, sillä se on valmistettu luonnollisista materiaaleista: pellavaöljystä, mäntyhartsista, puujauhosta ja juuttipohjasta. Mattojen värit ovat ympäristöystävälisistä pigmenteistä. Jopa vuosikymmenten käytön jälkeen linoleumimatot voi hävittää ekologisesti, sillä ne hajoavat täysin luonnossa!

Linoleum on myös erittäin kestävä materiaali, jonka vuoksi se soveltuu myös julkisiin tiloihin ja jopa liikuntasaleihin! Muovimattojen tapaan linoleum-matto on helppo pitää puhtaana ja hygieenisenä.

Linoleumin suurimmat edut:

  • Allergiaystävällisyys
  • Ekologisuus
  • Helppo puhtaanapito
  • Kestävyys
  • Monipuolisuus

Joutsenmerkityt Forbo-linoleumilattiat suoraan varastostamme

Edustamamme Forbon valikoimasta löydät laadukkaat linoleumilattiat jopa yli 300 värissä ja yli 10 kuosissa. Forbon Marmoleum-linoleumilattiat ovat Joutsenmerkittyjä ja edustavat niin innovatiivista designia kuin kestävää kehitystä.

Lattialinoleumin lisäksi saat meiltä myös Desk Top -kalustelinoleumia (muutamia malleja liikkeessä, tilataan suoraan tehtaalta) sekä Bullet Board -ilmoitustaululinoleumia (heti varastossa) ja ilmoitustauluksi sopivaa 5 mm paksua luonnonkorkkia.

Varastomme valikoima on todella laaja: saat linoleumimatot mukaasi suoraan varastostamme – ei tarvetta siis erillisille tilauksille ja turhalle odottelulle. Meiltä saat lattiamateriaalien lisäksi myös ammattitaitoiset asennuspalvelut.