Laminaatti

Helppo asentaa, helppo hoitaa

Laminaattilattia on oikea ratkaisu, jos etsit helppohoitoista, kestävää ja helposti asennettavaa lattiapäällystettä. Laminaatti sopii märkätiloja lukuunottamatta kaikenlaisiin tiloihin, joihin etsitään kestävää ja helposti puhdistettavaa lattiamateriaalia. Laminaatti voidaan asentaa myös lattialämmityksen yhteyteen.

Laminaatteja on saatavilla useassa eri tyylissä ja värissä. Suosittuja ovat esimerkiksi erilaiset lankkukuvioinnit. Jos parkettilattian ulkonäkö miellyttää, mutta tilan lattialta vaaditaan kestävyyttä ja helppohoitoisuutta – laminaatti on valintasi.

Tarjoamme myös lattian asennusta pääkaupunkiseudulla.

Vaivaton ja huoleton laminaatti

Laminaatin suurimmat vahvuudet ovat ehdottomasti vaivaton, nopea asennus sekä huolettomuus: laminaatti kestää hyvin pieniä kolhuja ja kulutusta, ja lisäksi se on helppo pitää puhtaana imuroinnilla ja kuivalla mikrokuituliinalla tai nihkeällä mopilla.

Laminaatti voidaan asentaa vanhan lattiapinnan, kuten muovimaton päälle, kunhan pinta on ehjä ja tasainen. Laminaattilattia asennetaan ns. kelluvaksi kiinnittämällä lankut toisiinsa lukkoponteilla.

Monipuolinen valikoima laminaattia erilaisiin tarpeisiin

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia laminaatteja suoraan tehtaalta tilattuna. Laminaattimateriaaleissa ja rakenteessa on eroja, joten kysy rohkesti asiantuntijaltamme, mikä on juuri sinun tarpeeseesi sopiva vaihtoehto.

Meiltä saat halutessasi myös sujuvat ja ammattitaitoiset asennuspalvelut kohteeseen kuin kohteeseen.