Tekstiilipäällysteet

Avokonttoreiden ylivoimainen ykkönen

Tekstiilipäällysteiden ylivoimaisena vahvuutena on niiden hiljaisuus: tekstiilimatto vaimentaa ääntä tehokkaasti eikä kenkien kopina kaiu niistä, minkä vuoksi se on erinomainen valinta esimerkiksi avokonttoreihin.

Tekstiilipäällysteet tuovat myös lämpöä esimerkiksi suurilla ikkunoilla varustettuihin maisemakonttoreihin. Tekstiili eristää tehokkaasti kylmää ja luo tiloihin kotoista, lämmintä tunnelmaa.

Tarjoamme myös lattian asennusta pääkaupunkiseudulla.

Tekstiilipäällysteet ovat saatavilla useassa eri värissä, kuvioinnissa ja tyylissä – aina paksuista ja pehmoisista matoista moderneihin kohokuviointeihin.

Tekstiilimattolaatat voidaan asentaa haastaviinkin kohteisiin

Koska lattiamatot voidaan asentaa tekstiilimattolaattoina, ne on helppo kuljettaa myös rakennusten ylimpiin kerroksiin. Laatat voidaan mitoittaa juuri tilaan sopivaksi ja täten ne voidaan asentaa helposti myös sokkeloisiin kohteisiin.

Vahingon sattuessa yksittäinen tekstiilimattolaatta on helposti vaihdettavissa. Useimmat tahrat saadaan poistettua matoista myös esimerkiksi tekstiilipesurilla. Näin ollen mattojen tahraantumista ei suotta tarvitse pelätä.

Tutustu myös muihin tekstiilipäällysteisiin:

Ammattitaitoiset asennuspalvelut kohteeseen kuin kohteeseen

Jotta lattiamattokokonaisuus olisi mahdollisimman laadukas ja kestävä, kannattaa sen asennuksessa luottaa ammattilaiseen. Toteutamme tottuneella otteella ja korkealaatuisilla tarvikkeilla lattiamattojen asennukset kaikenlaisiin kohteisiin.