Harmaa rulla huopamattoa

Huopamatto portaisiin

Huopamatto on oivallinen valinta lattiapäällysteeksi portaisiin ja rappusiin – etenkin sen kestävyyden ansiosta. Huopamatolla portaisiin saadaan luotua mieleistä ilmettä ja lisättyä portaiden käyttömukavuutta, koska huopamatto pehmeä ja jalkatuntuma on näin ollen miellyttyvä.

Hyvä esimerkki portaiden päällystämisestä huovalla ovat kovat ja kylmät betoni- tai kaakeliportaat: portaiden päällystäminen huopamatolla tekee portaiden pinnasta sekä mukavamman että turvallisemman kulkea. Siksi onkin fiksua asennuttaa huopamatto portaisiin. Lisäksi huopamatto vaimentaa tehokkaasti askelääniä.

Tarjoamme myös lattian asennusta pääkaupunkiseudulla.

Miksi huopamatto on hyvä lattiapäällyste?

Huopamatto portaisiin tai rappusiin on monesta syystä fiksu valinta. Huopamatto on varsin hyvä päällyste myös esimerkiksi asuntoauton ja asuntovaunun lattiaan.

  • Huopamatto on erittäin kestävä
  • Huopa on lämpimämpi ja miellyttävämpi jalalle kuin esim. betoni
  • Huopalattiassa on hyvä pito – huopa on ikäänkuin liukastumiseste
  • Huopa hiljentää askelääniä – tiedäthän sanonnan: “hiljaista kuin huopatossutehtaalla

Löydä sopiva huopamatto helposti laajasta valikoimastamme

Porrashuopanakin tunnettua huopamattoa on saatavilla montaa eri väriä ja mallia suoraan varastosta. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarkemmin, millaiseen tarkoitukseen sitä tarvitset: annamme mielellämme lisäneuvoja aiheesta ja autamme valitsemaan sopivan maton.

Liimattava matto portaisiin – hyödyt

Portaisiin liimattu matto, huopamatto, tarjoaa useita etuja kodin siivouksessa ja turvallisuudessa:

Helppo asennus: Liimattavan maton asennus on nopeaa ja helppoa. Matto leikataan sopivan kokoiseksi ja kiinnitetään portaisiin liiman avulla.

Turvallisuus: Liimattava matto estää portaiden liukkauden ja vähentää siten tapaturmien riskiä. Matto on erityisen hyödyllinen lapsiperheissä ja ikääntyville ihmisille.

Sisustus: Huopamatto voi myös olla tyylikäs sisustuselementti, joka sopii kodin tyyliin ja värimaailmaan. Valitse juuri sinulle sopiva huopamatto.

Mikä on huopamatto?

Huopamatto on matto, joka on valmistettu huopakankaasta. Huopamatot ovat pehmeitä ja niiden päällä on mukava kävellä. Sisustusratkaisuina ne ovat suosittuja. Huopamattoa voi käyttää niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Huopamatot ovat helppohoitoisia ja kestäviä.