Parketti

Ylellistä tunnelmaa aidolla puuparketilla

Aito puuparketti tuo lämpöä ja tunnelmaa niin asuinhuoneistoihin, liiketiloihin, toimistoihin kuin julkisiin tiloihin. Monipuoliset materiaalivaihtoehdot eri sävyineen ja kuviointeineen antavat rajattomat mahdollisuudet – tavoiteltuun ilmeeseen ja käyttötarpeeseen sopiva parketti löytyy varmasti.

Ylellisen ilmeen lisäksi parketti on myös miellyttävä: talvella se eristää kylmyyttä ja tuntuu lämpimältä, kesäisin puolestaan mukavan viileältä. Aito puuparketti on myös ekologinen ja allergiaystävällinen, sillä puu on täysin luonnollinen ja kierrätettävä materiaali.

Tarjoamme myös lattian asennusta pääkaupunkiseudulla.

Parkettilattia vaatii hoitoa ja ylläpitoa

Parkettilattia pysyy näyttävänä ja kestävänä, kun sitä hoidetaan oikein. Parketti on hieman muita lattiamateriaaleja pehmeämpää, joten se naarmuuntuu helpommin: parkettia kannattaa siis imuroida ja pestä usein sekä huonekaluihin kannattaa asentaa huopatassut, jotta naarmuuntumiselta vältytään. Jos parketti pääsee kuitenkin naarmuuntumaan, naarmut ovat melko helposti paikattavissa paikkakynällä tai paikkasävyllä.

Aito puuparketti on puulle tyypillisesti myös herkempi kosteudelle. Parkettilattia tulee aina puhdistaa nihkeällä – ei märällä – mopilla ja sille sopivalla pesuaineella.

Parkettilattia on pitkäikäinen ja kestävä vaihtoehto, sillä sitä voidaan ylläpitää: esimerkiksi hiomalla, lakkaamalla tai vahaamalla parketista saadaan kerta toisensa jälkeen uudenveroinen.

Laaja valikoima parketteja

Valikoimastamme löydät esimerkiksi Parlan ja Kährsin korkealaatuiset parketit, jotka tilataan suoraan tehtaalta tarpeidesi mukaan.

Täyden palvelun talona meiltä löydät myös kaiken tarvittavan parkettilattian asennukseen.